AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna süt emzirmek

Kahve falında oğluna süt emzirmek

Kahve falında oğluna süt emzirmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında oğluna süt emzirmek gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Kahve falında oğluna süt emzirmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu emzirmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulur.

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında bebek emzirmek sütünü görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emzirdiği sütü görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt emzirmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bebek emzirmek sütü görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir