Kahve falında kurt emzirmek

Kahve falında kurt emzirmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kurt emzirmek gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Kahve falında kurt emzirmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunlarını çözebileceğine inanılır.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak ve emzirmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bebek emzirmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek yeni kapılar açılacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki erkek bebek emzirmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi bebeğini başkasının emzirdiğini görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top