AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi oğlunu emzirmek

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek kızı olanların da gelin edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu emzirmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında oğluna süt emzirmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bebek emzirmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir bebek emzirmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında domuz emzirmek işlerin başına geçeceğine, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olması ve emzirmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir