AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ok attığını görmek

Kahve falında birinin ok attığını görmek

Kahve falında birinin ok attığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, adından konuşulur olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başarılarının tadına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ok attığını gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ok attığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hasretliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ezan okunmasını duymak kul hakkına girmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu traş etmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından okunmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu aramak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir