AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini atın üstünde görmek

Kahve falında birini atın üstünde görmek

Kahve falında birini atın üstünde görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, parasına da para ekleyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birini atın üstünde gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde uçmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde yük görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Kahve falında at üstünde asker görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünden atlamak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir