AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpinin ok attığını görmek

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, her istediğini elde edeceğine, hem verimi yükselteceğine inanılır.

Kahve falında kirpinin ok attığını gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpi oku görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında oklu kirpi görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kirpi görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yeşil kirpi görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında kirpi görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi eti görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kirpi görmek hastalanacağına, üzüleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir