AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan boğa görmek

Kahve falında konuşan boğa görmek

Kahve falında konuşan boğa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, itibarını geri kazanacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan boğa gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan boğa görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızgın boğa görmek çok güzel günler görüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek hakkıyla kazanca, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Kahve falında boğayla konuşmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında boğa yakalamak olumsuz haberler alacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında boğayla boğuşmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir