AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini at üstünde gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında at üstünde birini görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında atın üstünde bebek görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde at görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir