AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun üstünde yürümek

Kahve falında odun üstünde yürümek

Kahve falında odun üstünde yürümek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, borçlarını ödemeyi başaracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, dertleşerek moral bulacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında odun üstünde yürümek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında odun üzerinde yürümek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üstünde yürümek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında taşın üstünde yürümek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kaya üstünde yürümek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında gölün üstünde yürümek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek eksiklerinin farkına varacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir