AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun üzerinde yürümek

Kahve falında odun üzerinde yürümek

Kahve falında odun üzerinde yürümek onlar tarafından çok sevileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hoşluk içinde olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında odun üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Kahve falında odun üstünde yürümek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun üzerinde yürümek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yaş odun görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hem itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde odun görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya odun yemek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına inanılır.

Kahve falında yanan odunu söndürmek başka işler deneyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında odundan ev görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir