AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip sarmak

Kahve falında ip sarmak

Kahve falında ip sarmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, umutlarının kırılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ip sarmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında ip sarmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü ipi sarmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip sardığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Kahve falında yün ip sarmak pişman olacağı şeyler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ip sarmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün sarmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün sarmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir