AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda odun kesmek

Kahve falında ormanda odun kesmek

Kahve falında ormanda odun kesmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ormanda odun kesmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ormanda odun kesmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun kesmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ormandan odun toplamak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ormanda odun toplamak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında orman kesmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motorla odun kesmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir