AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın dolu kese görmek

Kahve falında altın dolu kese görmek

Kahve falında altın dolu kese görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın dolu kese gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında altın dolu kese görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kese altın görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında bir kese altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.

Kahve falında altın kese görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kese dolusu altın görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kese altın almak hayal kırıklığına uğratılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kese altın görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir