AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya sıçmak

Kahve falında odaya sıçmak

Kahve falında odaya sıçmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında odaya sıçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında odaya sıçmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette sıçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan sıçmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağına sıçmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine sıçmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında tabağa sıçmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında biber sıçmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir