AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan sıçmak

Kahve falında ağızdan sıçmak

Kahve falında ağızdan sıçmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan sıçmak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan sıçmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sıçmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yatağına sıçmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına sıçmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalettir.

Kahve falında orta yere sıçmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odaya sıçmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında pantolonuna sıçmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında her yere sıçmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir