AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine sıçmak

Kahve falında üzerine sıçmak

Kahve falında üzerine sıçmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine sıçmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Kahve falında ortalığa sıçmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında avucuna sıçmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında koltuğa sıçmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ishal sıçmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında klozete sıçmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcarken görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta sıçmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Kahve falında her yere sıçmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir