AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette sıçmak

Kahve falında tuvalette sıçmak

Kahve falında tuvalette sıçmak kötü bir duruma düşürüleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette sıçmak gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında tuvalette sıçmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete sıçmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet sıçmak yardımın alınacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında küvete sıçmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine sıçmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine sıçmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine inanılır.

Kahve falında kapının önüne sıçmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sıçmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir