AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline pislemek

Kahve falında eline pislemek

Kahve falında eline pislemek başarılarının hiçe sayılacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında eline pislemek gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında eline pislemek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi eline pislemek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ortalık yere pislemek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine pislemek sürpriz olayların meydana geleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonuna pislemek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında dona pislemek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşırına pislemek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında altını pislediğini görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir