AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç fidesi almak

Kahve falında ağaç fidesi almak

Kahve falında ağaç fidesi almak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç fidesi almak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ağaç fidesi almak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fide görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar fidesi dikmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fide dikmek sevinç gözyaşları döküleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek fidesi görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kıvırcık fidesi görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates fidesi sulamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir