AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fidesi görmek

Kahve falında çiçek fidesi görmek

Kahve falında çiçek fidesi görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında çiçek fidesi gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında çiçek fidesi görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi almak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek karlı işler yapacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında domates fidesi sulamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında fasulye fidesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek moralinin yükseleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan fidesi görmek rahata ereceğine, kazançlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir