AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık fidesi görmek

Kahve falında kıvırcık fidesi görmek

Kahve falında kıvırcık fidesi görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, eskileri yâd edeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kazançların artacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık fidesi gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında kıvırcık fidesi görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kıvırcık görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık satın almak birçok ortaklık kurulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında düz saçı kıvırcık görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak hakkı olanlara kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık salata yemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir