AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir odada saklanmak

Kahve falında bir odada saklanmak

Kahve falında bir odada saklanmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, birçok engelin aşılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir odada saklanmak gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Kahve falında odada saklanmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Kahve falında odaya saklanmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında bir odada saklanmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında camide saklanmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde saklanmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaştan saklanmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşten saklanmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir