AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına inanılır.

Kahve falında tavanda örümcek ağları gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda örümcek görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından örümcek çıktığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında ağ ören örümcek görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağ yapan örümcek görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında örümceğin ağzına girdiğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında örümceğin ağ yaptığını görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir