AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt tarafından ısırılmak

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işarettir.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, rakiplerini alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kurt ısırması görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında koyun tarafından ısırıldığını görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir