AnaSayfa / Genel / Kahve falında numara aramak

Kahve falında numara aramak

Kahve falında numara aramak hastalanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında numara aramak gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında numara aramak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekten numara almak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör numarası yapmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı numarası görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın numarasını almak kişinin malını kaybedebileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon numaranı vermek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı numarası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir