AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı numarası görmek

Kahve falında ayakkabı numarası görmek

Kahve falında ayakkabı numarası görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı numarası gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında büyük numara ayakkabı görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı numarası görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında numara istemek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında uyur numarası yapmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon numarası görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Kahve falında kapı numaraları görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir