AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı numarası görmek

Kahve falında kapı numarası görmek

Kahve falında kapı numarası görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, içinin hafifleyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı numarası gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kapı numarası görmek kişinin şifaya kavuşacağına, keyfin kaçacağına inanılır.

Kahve falında kapı numaraları görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon numaranı vermek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük numara ayakkabı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kör numarası yapmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında telefonda numara görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir