AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle çorba içmek

Kahve falında biriyle çorba içmek

Kahve falında biriyle çorba içmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında biriyle çorba içmek gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında sütlü çorba içmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında domates çorbası içmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan çorbası içmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında şehriye çorbası içmek işlerinin düzene gireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek çözüm yolları bulamayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında bulgur çorbası içmek makam ve rütbe edineceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk çorba içmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir