AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezogelin çorba içmek

Kahve falında ezogelin çorba içmek

Kahve falında ezogelin çorba içmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, ona kol kanat gereceğine işarettir.

Kahve falında ezogelin çorba içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ayranlı çorba içmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası içmek komşular tarafından kötülenileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Kahve falında tuzlu çorba içmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kıllı çorba içmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan çorbası içmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir