AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ve mercimek görmek

Kahve falında nohut ve mercimek görmek

Kahve falında nohut ve mercimek görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bol dua edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ve mercimek gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında nohut mercimek görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek nohut görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek kazancın arttırılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek vermek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek satın almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir