AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek satın almak

Kahve falında mercimek satın almak

Kahve falında mercimek satın almak zafer ve zenginlik getireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek satın almak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında mercimek satın almak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mercimek satın almak kurtuluşa ereceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek yığını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek İslami olarak günahlarının artacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah mercimek görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek köfte yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir