AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut mercimek görmek

Kahve falında nohut mercimek görmek

Kahve falında nohut mercimek görmek onlara karşı zafer kazanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında nohut mercimek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mercimek nohut görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Kahve falında nohut mercimek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu mercimek görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bunalıma gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir