AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek ve nohut görmek

Kahve falında mercimek ve nohut görmek

Kahve falında mercimek ve nohut görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek ve nohut gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında mercimek nohut görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut mercimek görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara mercimek görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında haşlanmış mercimek görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir