AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek vermek

Kahve falında mercimek vermek

Kahve falında mercimek vermek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mercimek vermek gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ mercimek görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında mercimekli pilav görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve mercimek görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında mercimek pirinç görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Kahve falında mercimek kusmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir