AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut saymak

Kahve falında nohut saymak

Kahve falında nohut saymak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisi paralayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında nohut saymak gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında nohut saymak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zaman saymak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sayı saymak sorunlarından arınacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet eder.

Kahve falında çok para saymak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak böylece hayata yeniden sarılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin para saydığını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında yıldız saymak az da olsa feraha çıkılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir