AnaSayfa / Genel / Kahve falında zaman saymak

Kahve falında zaman saymak

Kahve falında zaman saymak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, stresini atacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında zaman saymak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında zaman saymak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para saymak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven saymak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil para saymak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında ceviz saymak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında geri saymak sermayesini riske etmeyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para almak saymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin saymak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir