AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayı saymak

Kahve falında sayı saymak

Kahve falında sayı saymak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yardımının olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sayı saymak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında sayı saymak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dolar saymak hayırlı bir haber alınacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızları saymak fırsatların elden kaçacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek makamının sarsılmayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek büyük atılımların yapılacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın saydığını görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Kahve falında saç teli saymak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir