AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut pirinç görmek

Kahve falında nohut pirinç görmek

Kahve falında nohut pirinç görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, maddi anlamda feraha ermeye, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut pirinç gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında nohut pirinç görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç nohut görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve nohut görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş nohut görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden nohut almak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden nohut almak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut ve buğday görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir