AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç nohut görmek

Kahve falında pirinç nohut görmek

Kahve falında pirinç nohut görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç nohut gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında pirinç ve nohut görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında nohut pirinç görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında pirinç nohut görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada nohut toplamak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında nohut istemek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalettir.

Kahve falında nohut buğday görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek büyük bir mala sahip olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir