AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş nohut görmek

Kahve falında pişmiş nohut görmek

Kahve falında pişmiş nohut görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok kötü günler göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş nohut gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında pişmiş nohut görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş nohut görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede nohut görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nohut yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı nohut görmek koltuğunun da yükseleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında nohut saymak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir