AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden nohut almak

Kahve falında ölüden nohut almak

Kahve falında ölüden nohut almak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölüden nohut almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden nohut almak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında firik nohut görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nohut yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pilav nohut yemek hayatının adeta cennete döneceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze nohut yemek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut bulgur görmek stresinin çoğalacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut leblebi görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir