AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş etli nohut görmek

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş etli nohut gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş nohut görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Kahve falında pişmemiş nohut görmek paslı bir çiviye basabileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek gözden düşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu et görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir