AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut fidesi görmek

Kahve falında nohut fidesi görmek

Kahve falında nohut fidesi görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut fidesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında nohut fidesi görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye fidesi görmek karşılığını bulacağına, çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde fidesi görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karpuz fidesi görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çam fidesi görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fide dikmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali fidesi görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir