AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fidesi görmek

Kahve falında çam fidesi görmek

Kahve falında çam fidesi görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çam fidesi gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara girmeniz olasıdır.

Kahve falında çam fidesi görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında patates fidesi görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates fideleri görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fide görmek verdiği sözleri tutacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık fidesi görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında domates fidesi dikmek verilen emeklerin heba olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında fide dikmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir