AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde fidesi görmek

Kahve falında iğde fidesi görmek

Kahve falında iğde fidesi görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde fidesi gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında iğde fidesi görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında iğde çiçeği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında has iğde görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde satın almak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde meyvesi görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iğde hurması görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iğde almak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir