AnaSayfa / Genel / Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında nöbet geçirdiğini gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında nöbet geçirmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek insanlarla arasının açılacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında silahla nöbet tutmak büyük işlere imza atacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerde nöbet tutmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir