AnaSayfa / Genel / Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında epilepsi görmek borçların ve dertlerin biteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında epilepsi hastası görmek çok hayırlı adımların atılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında nöbet geçirmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir