AnaSayfa / Genel / Kahve falında sara nöbeti geçirmek

Kahve falında sara nöbeti geçirmek

Kahve falında sara nöbeti geçirmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kırılan kalbin onarılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, aralarından su sızmayacağına delalet eder.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında nöbet geçirmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sararmış yaprak görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini sararmış görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir