AnaSayfa / Genel / Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında nöbet geçirmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sara hastası olmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir