AnaSayfa / Genel / Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, şöhret ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçiren gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek rahatının kaçacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Kahve falında nöbet geçirdiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nöbet geçirmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında sararmış tarla görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini sararmış görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir